2013 Gelinbaşı modelleri

9 yorum
611

Evlilik hazırlıklarına başlıyanlar bilir bu telaşı :)) gelin başı saç modeli seçmek gercekten zor bi secimdir şimdiden kolay gelsin :))

tepeden örgüyle toplanmış Gelin, Nisan Başı Modelleri, trendt yandan toplanmış topuz Gelin, Nisan Başı Modelleri, en harika yandan mısır ötgüsüyle yapılan Gelin, Nisan Başı Modelleri, 2013 farklı ve güzel tepeden ense üzerine toplanan Gelin, Nisan Başı Modelleri, kabarık ve kabar kabar Gelin, Nisan Başı Modelleri, bombeli Gelin, Nisan Başı Modelleri, açık ve kabarık Gelin, Nisan Başı Modelleri, çiçekle süslenmiş, buket Gelin, Nisan Başı Modelleri, taçla konbine edilmiş Gelin, Nisan Başı Modelleri, sade ve şirin Gelin, Nisan Başı Modelleri, gelin başi duvak Nisan Başı Modelleri, resimleri, görseller

2013 Gelin Başı Modelleri

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+

Etiketler: , , , , , , , , , , ,
Eklenme Tarihi: 29 Ekim 2014

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

2013 Gelinbaşı modelleri (9 Yorum)

  1. Modeller güzel olsa da, bizim Türkiye’de örf ve adetlerimiz gereği gelin olan genç kızlar duvak takmak gibi bir zorunluluğa tabi tutuluyorlar. Duvak takılan gelin saçında da bu tarz salınık modeller hoş durmuyor. Sebebi duvağın üstüne düşen saçın duvağı kapatıyor olması. Tam aksi durumda ise yani duvağın saçın üstüne takılması durumunda da yapılan modelin kendini göstermiyor olması. Gelin olurken bu hususa dikkat edilerek model seçimi yapılması ya da alınan gelinlik duvağının bunu düşünelerek alınması gerekir.

  2. Güzel yazı olmuş teşekkürler, gelin olurken bu hususa dikkat edilerek model seçimi yapılması ya da alınan gelinlik duvağının bunu düşünelerek alınması gerekir.

  3. Güzel paylaşım. Teşekkürler admin bu işin hakkını veriyorsun.

  4. İşte bu sabahtan beri google da bunu arıyordum bu sitede buldum teşekkür ederim.

G-BKBD9DVWYT